Om oss

Produktionsbyrå, tryckeri, expo- och profilleverantör

Med över fyrtio års erfarenhet av branschen har vi hunnit samla på oss massor av kunskap som hjälper oss att hjälpa dig som kund att kommunicera rätt - på rätt sätt.

Hos oss har ni all typ av kommunikation på en och samma plats och vi hjälper er att hålla en enhetlig profil utåt för ert företag, oavsett om det gäller nya visitkort, produktkataloger, banderoller eller reklamprodukter.

Du som kund kan luta dig mot en enda leverantör som tar ansvar hela vägen från idé- och strategiarbete till färdig produkt.

Villkor 

Försäljningsvillkor för kunder i Sverige:

Gäller för Reklamab och köpare, nedan kallad kund.
Vid order hos Reklamab.se anses villkoren accepterade.
Försäljning sker endast till företag.

Priser
Samtliga priser anges i Svenska kronor, SEK, exklusive moms och eventuell frakt.
Reklamab reserverar sig för eventuella skrivfel samt slutförsäljning.

Betalningsvillkor
Mot faktura 15 dagar netto. Reklamab förbehåller sig rätten att utföra kreditupplysning av aktuell kund innan order. Om kunden inte betalar faktura inom angiven tid utgår påminnelseavgift på 60 SEK samt dröjsmålsränta med 20%. Faktura skickas normalt i samband med att varor lämnar vårat lager.

Returrätt
Retur mottages ej utan godkänd reklamation. Produkter med märkning/tryck returneras ej. Kunden står för eventuell returfrakt.

Pågående order och reklamation
I det fall kunden vill avbryta en pågående order måste denne först få godkännande av Reklamab. Kunden betalar för eventuella kostnader av redan färdigställt material.

Kunden ansvarar för att kontrollera produktens utförande vid leverans. Avvikelser som uppmärksammas ska reklameras inom fem dagar.

Reklamab ansvarar ej för uppkomna kostnader eller eventuella förluster på grund av felaktig eller försenad leverans.

Leverans
Leveranstiden beräknas från att det senaste korrekturet är godkänt. Leveranstid för märkta varor/varor med tryck varierar beroende på typ av märkning, antal m.m.
Kontakta oss för frågor angående möjlig expressleverans.

Märkning
Reklamab lämnar ingen färggaranti på produkter med märkning/tryck. Om kunden önskar en specifik färg ska ett provtryck beställas. Extra kostnader för kunden tillkommer.

Korrektur
Kunden ansvarar för att uppgifterna för trycket är korrekta. Ansvaret för alla uppgifter rörande artikel, färg, placering av tryck, tryckfärg, texter, typsnitt och stavning etc övergår på kunden då korrekturet är skickat.

Original
Samtliga priser för märkning avser att kund tillhandahåller tryckfärdigt, digitalt underlag. Originalarbete är en separat tjänst som ej ingår i order. Behöver kunden hjälp med att färdigställa, eller producera nytt, original tillkommer en avgift på 400 SEK/påbörjad halvtimme.

Svensk lag ska tillämpas vid tolkning och tillämpning av detta avtal.


Reklamab

Reklamab
Magasinsgatan 23 | 828 30 Edsbyn
Telefonnummer
0271-80 08 80
E-postadress
kontakt@reklamab.se
Org.nummer
5565789491